Logga in

Suomela, Laura

Ruutiharjun säpinät

Suomela, Laura - Ruutiharjun säpinät, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510414149

Juho ja Isto salaperäisen töhrijän jäljillä!

Säpinät-sarjan vauhdikas poikakaksikko saa jälleen leikkiä salapoliisia, kun koulun opettajien autoihin on spreijattu kummallisia merkkejä.

Ruutiharjun koulun mukavimman opettajan autoon on töhritty outo kuvio. Pian sama tagi löytyy reksinkin autosta. Tarkkasilmäinen Juho ja sanavalmis Isto ovat valppaina ja alkavat selvittää vihjeitä. Salapoliisin työ on haastavaa, kun poikien huolehdittavana on samaan aikaan orpoja kissanpentuja ja ekaluokkalainen kummioppilaskin roikkuu kannoilla kuin iilimato. Mutta joskus johtolangat löytyvät sieltä mistä vähiten odottaisi...
Säpinät-sarjan kolmas osa on vetävää ja helppoa luettavaa, jossa kohtaavat huumori, kiva kaverihenki ja nokkelat arvoitukset.

Laura Suomela on tamperelainen kirjailija, joka työskentelee siviilissä nuorten parissa. Suomela on kysytty koulujen kirjailijavieras ja oppilaat ovat ottaneet Säpinät-sarjan innostuneesti vastaan.

Markus Pyörälä on palkittu graafikko, joka vastaa Säpinöiden ilmeikkäästä kuvituksesta.

Nyckelord: poikakirjat, kommellukset, ystävyys, pojat, ilkivalta, lastenkirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, salapoliisit, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Illustratör
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Säpinät
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510414149

Vi rekommenderar också