Logga in

Follett, Ken

Ikuisuuden ääri

Follett, Ken - Ikuisuuden ääri, e-bok

12,00€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510414064

Kylmän sodan vuodet Vuosisata-trilogian päätösosassa

Kylmä sota, joka koko ajan uhkasi muuttua kuumaksi, Yhdysvaltain kansalaisoikeusliike ja hipitkin taustana Ken Follettin vetävälle lähihistorialle.

Maailma muuttui 1960-luvulla - Kuuban kriisi ja svengaavan Lontoon minihameet mahtuvat samalle vuosikymmenelle. Perheet eri puolilla maailmaa ajautuvat myös historian pyörteisiin. Neuvostoliitossa Tania Dvorkin riitaantuu veljensä Dimkan kanssa, joka on kommunistisen puolueen nousevia tähtiä. Yhdysvalloissa George Jakes, nuori juristi, osallistuu mustien kansalaisoikeusliikkeeseen. Itä-Saksassa opettaja Rebecca Hoffmanin pikkuveli pakenee Berliinin muurin yli länteen ja sisko jää Stasin kynsiin.

Ken Follett on aikamme tunnetuimpia kirjailijoita, ja hänen Vuosisata-trilogiansa on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Hänen kirjailijanuransa alkoi jo 1970-luvulla jolloin hän vain 27-vuotiaana julkaisi ensimmäisen kansainvälisen bestsellerinsä, Neulansilmän. Siitä lähtien hänen huolelliseen taustatyöhön, eeppisiin juonenkäänteisiin ja psykologisesti uskottaviin henkilöhahmoihin perustuvat romaaninsa ovat kerta toisensa jälkeen nousseet bestsellereiksi.

Nyckelord: Nykyromaanit

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Vuosistaa-trilogia
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510414064

Vi rekommenderar också