Logga in

Suhonen, Pete

Koira joka kävi coffee shopissa

Suhonen, Pete - Koira joka kävi coffee shopissa, e-bok

6,35€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510413982

Hersyvä veijaritarina huumeista, karvaisista ystävistä, päihdemaailman hierarkiasta, nymfomaniasta ja rakkaudestakin.

Jami Järvensyrjä ei elämältä paljoa halua. Niin paljon Coca-Colaa kuin napa vetää, hyvännäköisen misun ja Porsche Carreran. Jälkimmäistä ei pizzakuskin palkalla pysty ostamaan. Huumekuriiri olisi muuten unelmaduuni, mutta jo ajatuskin kaman nielemisestä kuvottaa.

Näyttämölle astuu Ella-serkku, nuori lahjakas kirjoittajanalku, joka tarvitsee Papa-koiralleen hoitopaikan lähtiessään Maltalle kirjoittamaan esikoisteostaan. Jami laskee yksi plus yksi, mutta ei osaa ottaa huomioon naulapyssyynsä kiintynyttä Henkkaa, eikä moottoripyöräkerhoa pyörittävää Lemmeä, joka ei toheloiville kuriireille anna armoa. Saati sitten sitä, että koirat ovat kovia karkailemaan ja potevat ummetusta siinä missä ihmisetkin. Jamin ja Papan pelastamiseksi tarvitaan Ellaa, itsemurha-altista Ahmed-pomoa, lemmenkipeää Annaa ja Fredi-koiraa, joka osoittaa lajirajat ylittäviä homoseksuaalisia taipumuksia.

Koira joka kävi coffee shopissa ei paijaa mutta ei tuomitsekaan. Se on Suhosen kahta edellistä romaania lempeämpi kirja, mutta vähintään yhtä hauska.

Pete Suhonen (1967) on Helsingissä asuva kirjailija. Hän harrastaa juoksemista ja sähkötöntä saarielämää Suomenlahdella.

Nyckelord: unelmat, tulevaisuus, huumeet, välitys, pakoilu, vastoinkäymiset, nymfomania, tyttöystävät, lemmikkieläimet, koira, originellit, ystävät, moottoripyöräjengit, kaupungit, kaunokirjallisuus, päihteet, huumori, Helsinki, veijariromaanit, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Prosa, noveller
 
Djur
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510413982

Vi rekommenderar också