Logga in

Hiltunen, Pekka

Varo minua

Hiltunen, Pekka - Varo minua, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510413890

Puhelun aikana sinut ammutaan. Kenelle haluat soittaa?

Suomalaisen graafikon Lian ja hänen ystävänsä Marin kaksoiselämä Lontoossa rikosten rajamaastossa on menossa vaarallisen pitkälle.

Lia tempaistaan kesken työpäivän poliisin kuulusteluihin. Virkavalta on alkanut tutkia Lian ja Marin salaperäisen Studio-joukon toimia oikeuden puolesta. Mari vastaa haasteeseen valjastamalla Studion operaatioon, joka vie ryhmän keskelle Lontoon katujengien kovaa arkea. Siinä jokaisesta korttelista käydään reviiritaistelua veritöillä. Pian edessä on jengi, joka teloittaa poikkeuksellisen julmasti kaikki tielleen tulevat.Varo minua on väkevä, monitasoinen jännitysromaani, jossa mobiiliajan tekniset oveluudet sekoittuvat Lontoon historiaan. Se on oma, itsenäinen teoksensa ja samalla kolmas romaani palkitussa Studio-trillerisarjassa.

Pekka Hiltunen on sekä kirjailijana että toimittajana tunnettu vankasta taustatyöstään. Hiltusen Studio-sarjan ensimmäinen osa, Vilpittömästi sinun, sai Johtolanka-palkinnon ja ulkomailla ehdokkuudet Lasiavain-palkintoon ja suureen Impac Dublin Awardiin. Se oli myös Dekkariseuran jäsenten valinta 2000-luvun parhaaksi kotimaiseksi jännäriksi. Kahden suomalaisen naisen vaiheista Lontoossa luetaan eri maissa jo seitsemällä kielellä.

Nyckelord: jännityskirjallisuus, rikokset, tutkimus, omankädenoikeus, poliisitutkinta, rikosylikomisariot, huumekauppa, vainoaminen, entiset kumppanit, jengit, KFM, järjestöt, Studio, graafikot, kaupungit, Lontoo, 2010-luku, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Studio
Kategorier
Prosa, noveller
 
Spänning
 
Brott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510413890

Vi rekommenderar också