Logga in

Jaatinen, Pekka

SS-mies Valo

Jaatinen, Pekka - SS-mies Valo, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510412725

Nuoren SS-sotilaan julma matka kohti perikatoa.

17-vuotias torniolaispoika loikkaa Ruotsiin, valehtelee ikänsä ja hakeutuu Norjaan koulutukseen. Hänestä tulee viimeinen suomalainen SS-mies.

Toimintakuvaukset saavat ihon kananlihalle, kun Pekka Jaatinen antaa ruudin palaa ja myös rakkauden roihahtaa liekkeihin, päähenkilö Valon ja saksalaisen Floran kiihkeän suhteen muodossa. Itärintamalla taistellaan verisesti neuvostojoukkojen kanssa ja vetäydytään vääjäämättä kohti Berliiniä.
Kohti tuhoa, perikatoa.
Kirjan kuvaama maailma on ravisuttava, monille käsittämätön, mutta myös uskottava. Sen maailmasta ei voi pitää, mutta sen kuvaamia ihmisiä voi ymmärtää vaikka heidän toimiaan ei voisikaan hyväksyä.
Henkilöt kun eivät ole yksiselitteisen hyviä tai pahoja, vaan kokonaisia ihmisiä.

Pekka Jaatinen (s. 1966) on verraton toiminnan ja ihmisten kuvaaja. Jaatisen tunnetuin teoskokonaisuus on 5-osainen Lapin sota -sarja, joka julkaistaan kokonaisuudessaan syksyn -14 ja kevään -15 kuluessa, uudistetuin ulkoasuin.

Nyckelord: Sota, sotakirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, armeijat, vapaaehtoiset, toinen maailmansota, fanaattisuus, rakkaus, sota-aika, raiskaus, naiset, mielenterveys, murtuminen, taistelut, sotilaat, suomalaiset, SS-miehet, natsit, sotarintama, Saksa, Itä-Eurooppa

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2015
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510412725

Vi rekommenderar också