Logga in

Jaatinen, Pekka

Viimeiseen patruunaan: Lapin sota 1

Jaatinen, Pekka - Viimeiseen patruunaan: Lapin sota 1, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510412145

Tornion maihinnousu 1944

Tilanne Torniossa on jännittynyt. Suomalaiset valmistelevat maihinnousua kaupunkiin ja saksalaiset joukot tuntuvat myös valmistautuvan sotimiseen. Kun suomalaisten rämäpäinen hyökkäys alkaa ja helvetti pääsee valloilleen, saa SS-luutnantti Werner Meyer tehtäväkseen pitää Tornio saksalaisten hallussa aina viimeiseen patruunaan asti.

Viimeiseen patruunaan oli aikanaan ensimmäinen Pekka Jaatisen kirjoittama romaani Lapin sodasta. Kirjassa ovat läsnä kaikki Jaatisen sotakirjojen tunnusmerkit: historiallinen tarkkuus, syvä inhimillisyys ja loistelias toimintakuvaus. Tapahtumia kuvaavat niin suomalaiset veljekset kuin saksalainen SS-upseeri. Näiden ihmisten tiet kohtaavat traagisesti sodan julmassa todellisuudessa.

Pekka Jaatinen on Rovaniemellä asuva, Raahessa 1966 syntynyt kirjailija. Koulutukseltaan hän on markkinointimerkonomi sekä taiteen kandidaatti pääaineenaan mediatiede. Hän on toiminut kolumnistina ja kriitikkona sanomalehti Kalevassa vuodesta 2005.

Nyckelord: Sota, romaanit, sotakirjallisuus, jatkosota, taistelut, suomalaiset, saksalaiset, sotahistoria, kaunokirjallisuus, Suomi, Tornio, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Lapin sota
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510412145

Vi rekommenderar också