Logga in

Ahnhem, Stefan

Pimeään jäänyt

Ahnhem, Stefan - Pimeään jäänyt, e-bok

7,30€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510410998

"Poikkeuksellisen hyvä esikoisteos!" - Dagens Nyheter

Uuden psykologisen trillerin huippua Silta-sarjan hengessä. Rikostutkija Fabian Riskistä tulossa myös laadukas televisiosarja.

Rikostutkija Fabian Risk palaa Tukholmasta perheineen kotikaupunkiinsa Helsingborgiin. Jo muuttopäivänä Riskin vanhasta koulusta löydetään ruumis. Teknisen työn opettajan Jörgen Pålssonin kädet on silvottu, ja ruumiin päälle on asetettu vanha luokkakuva, josta uhrin kasvot on ruksattu yli. Murha palauttaa Riskin mieleen epämieluisia muistoja yläasteajoista, ja hän alkaa uumoilla että entisen luokkatoverin surma on vain yksi lenkki karmivassa tapahtumasarjassa, joka sysättiin liikkeelle kauan sitten.Pimeään jäänyt on Ruotsissa suuren menestyksen saaneen Fabian Risk -sarjan avausosa. Sarjan toinen osa ilmestyy suomeksi vuonna 2016.

Stefan Ahnhem on tullut tunnetuksi muun muassa Wallander- ja Irene Huss -televisiosarjojen käsikirjoittajana. Ahnhemin ensimmäinen romaani Pimeään jäänyt yhdistelee taidokkaasti psykologista jännitystä ja trillerimäistä toimintaa. Nordisk Film on tekemässä kirjoihin pohjautuvaa tv-sarjaa.

Nyckelord: Jännitys, romaanit, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, esikoisteokset, murha, opettajat, silpominen, kädet, valokuvat, muutto, perheet, muistot, koulunkäynti, ensirakkaus, koulukiusaaminen, kosto, ongelmat, yhteistyö, poliisi, luokkatoverit, sarjamurhaajat, ruumiit, koulut, kaupungit, raja-alueet, Ruotsi, Tanska, Helsingborgin kunta, Helsingørin kunta, kaunokirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Fabian Risk
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510410998

Vi rekommenderar också