Logga in

Varis, Tuula-Liina

Naisen paras ystävä

Varis, Tuula-Liina - Naisen paras ystävä, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510408162

Psykologinen jännitysromaani ja omalaatuinen tarina rakkaudeksi kutsutusta pakkomielteestä

Tuula-Liina Variksen romaani Vaimoni (2004) sai Vuoden johtolanka -palkinnon ja sen katsottiin avartavan dekkarin lajityyppiä. Naisen paras ystävä jatkaa laadukkaan psykologisen trillerin perinnettä.

Tapahtumat tiivistyvät elokuisen helteen uuvuttamassa itäsuomalaisessa pikkukaupungissa, jonne päähenkilö on saapunut etsimään kaikista naisistaan sitä ainoata, joka on rohjennut jättää hänet, ainoata, jota hän todella tarvitsee. Matka ei suju aivan niin kuin pitäisi, tilaisuus tekee varkaan ja tapahtuu rikos, sattumalta ja suunnittelematta, ja sen kohteenakin on henkilö, joka on tekijälle täysin yhdentekevä. Mutta mitä sisäisesti tapahtuu hurmaavalle miehelle, naisen parhaalle ystävälle? Ja kuka hän oikeastaan on? Romaanin toisena näkökulmahenkilönä on yli viisikymppinen naiskomisario, jonka perhekin kytkeytyy tapahtumien kulkuun.

Tuula-Liina Varis (s.1942) on rakastettu ja monesti palkittu kirjailija, joka toimii Suomen Kirjailijaliiton puheenjohtajana. Hänen muistelmansa Kilpikonna ja olkimarsalkka (1994) avioliitosta Pentti Saarikosken kanssa on jo klassikko. Varis on urallaan julkaissut romaaneja, novellikokoelmia ja muuta lyhytproosaa sekä yli tuhat kolumnia eri lehdissä.

Nyckelord: psykologinen jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, tappo, tuntemattomat, vanhempi-lapsisuhde, alkoholismi, äidit, läheisriippuvuus, manipulaatio, ihmissuhteet, narsistinen persoonallisuus, miehet, valehtelu, onnettomuudet, halvaus, unelmat, yrittäjyys, poliisit, naise, romaanit, naiset, opettajat, kaunokirjallisuus, Itä-Suomi, Helsinki, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
200 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Spänning
 
Psykologisk
 
Brott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510408162

Vi rekommenderar också