Logga in

Hiltunen, Pekka

Sysipimeä

Hiltunen, Pekka - Sysipimeä, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510394304

Omaperäinen trilleri, jossa netti-ilmiöt ja kuuluisuuden palvonta kietoutuvat kiihkeään jännitykseen. Palkitun, Studio-sarjan aloittaneen Vilpittömästi sinun -romaanin kirjoittajalta.

Alussa on pimeys.

Kuin saisi henkilökohtaisia viestejä paholaiselta. Siltä tuntuu useista brittinuorista, joiden YouTube-tileille joku murtautuu vain ladatakseen niille minuuttikaupalla mustaa, äänetöntä ruutua.

Mainostemppu? Pilantekoa? Vai alkusoitto todelliselle pahuuden sinfonialle?

Kun muu Lontoo jähmettyy pelkoonsa, suomalainen graafikko Lia saa nähdä, kuinka hänen ystävänsä Marin johtaman salaperäisen Studio-yksikön ammattilaiset ryhtyvät toimeen. Pian he tajuavat, kuka heitä on vastassa. Joku, joka on julistanut sodan kokonaista ihmisryhmää vastaan. Eikä hän kaihda keinoja raahatakseen heidät kaikki sinne minne valo ei kanna.

Sysipimeä on omaperäinen ja monitasoinen trilleri, jossa netti-ilmiöt ja kuuluisuuden palvonta kietoutuvat kiihkeään jännitykseen.

Nyckelord: Jännitys, Ellibs, rikokset, tutkimus, omankädenoikeus, kuvatallenteet, levitys, Internet, murha, homoseksuaalit, ihannointi, muusikot, ystävyys, naiset, järjestöt, Studio, graafikot, sarjamurhaajat, jännityskirjallisuus, muusikot, kaupungit, Lontoo, 2010-luku, saaret, Tansania, Sansibar, romaanit, kaunokirjallisuus, Englanti, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Studio
Kategorier
Spänning
 
Brott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510394304

Vi rekommenderar också