Logga in

Bush, George W.

Ratkaisun hetket

Bush, George W. - Ratkaisun hetket, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510387634

Miten sinä toimisit, kun johtamasi maa joutuu yllätyshyökkäyksen kohteeksi?

George W. Bush toimi USA:n presidenttinä vuosina 2001-2009. Hän johti maataan kahdeksan tapahtumientäyteistä vuotta. Bushin piti tehdä päätös amerikkalaisten sotilaiden lähettämisestä Afganistaniin ja Irakiin, ja hänen hallituksensa oli autettava kansaa selviytymään yhdestä USA:n historian pahimmasta talouskriisistä.

Mitä ajatteli mies maailmantapahtumien keskipisteessä ja miksi hän päätyi tekemiinsä ratkaisuihin?

Ratkaisun hetketon avoin omaelämäkerta, joka kertoo noiden vuosien vaikeimpien päätösten synnystä ja niiden taustoista. Se paljastaa, miltä tuntui seisoa New Yorkin kaksoistornien savuavilla raunioilla, kun koko maailma oli sekaisin. Millaista oli lähettää nuoria amerikkalaismiehiä kaukaisille taistelukentille ja kirjoittaa myöhemmin surunvalittelukirjeitä heidän vanhemmilleen? Mitä hurrikaanin iskiessä olisi pitänyt tehdä toisin?

Ratkaisevien päätösten lisäksi muistelmissa on vahvasti mukana myös hänen yksityiselämänsä: pikkusiskon kuolema, lapsuus ja nuoruusvuodet, rakastuminen lumoavaan Lauraan, kaksostyttöjen syntymä ja perheen arki Valkoisessa Talossa. Bush paljastaa myös, millaisia neuvoja hän sai isältään ja miten hän lopetti juomisen ja löysi uskon.

Nyckelord: Käännetty asiaproosa, Henkilökuvat

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
588 sidor
Kategori
Personhistoria
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510387634

Liknande e-böcker