Logga in

Kettu, Katja

Kätilö

Kettu, Katja - Kätilö, e-bok

9,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510386521

Katja Ketun palkittu menestysromaani taikoo esiin vaietun historian, vankileirien ja saksalaissotilaiden sotamorsiamien Suomen.

Kätilö on tosipohjainen kertomus suomalaisnaisen ja SS-upseerin yhteentörmäyksestä Lapin sodan kynnyksellä. Se on väkevä todistus siitä mihin ihminen on valmis rakkauden tähden.

Petsamo, kesäkuu 1944. Kätilöllä on punikkina lahdatun isänsä kiihkeä veri. Hän on jo lapsena rikkirevitty maho hyljäke, joka tuntee välilihojen ja karboliveden maailman. Kunnes hän törmää mieheen, saksalaisluutnanttiin kiillotetuissa SS-saappaissa. Ja mies näkee hänet, jälkeisissä pestynä, purtu napanuora hampaiden välistä roikkuen. Mies katsoo niin kuin ei kukaan ennen. Rakkaudessaan nainen on valmis seuraamaan miestä leirille, johon tämä komennetaan, kulkemaan vaikka läpi koko Jäämeren rannat.

Nyckelord: sotakirjallisuus, historialliset romaanit, dokumenttikirjallisuus, fiktio, rakkausromaanit, päiväkirjaromaanit, Lapin sota, 1944-1945, selviytyminen, sota, julmuus, rakastuminen, seksuaalisuus, raiskaus, naiset, vankileirit, raskaus, aviottomat lapset, sotilaat, saksalaiset, romaanit, abortti, kuolema, kätilöt, upseerit, agentit, tiedustelupalvelut, saamelaiset, vangit, sota-aika, kaunokirjallisuus, Kuolleen Miehen vuono, Neuvostoliitto, Titovka, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
150 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Krig
 
Historia
 
Romantik
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510386521

Vi rekommenderar också