Logga in

Taipale, Vappu

Vanha ja vireä: Virkistyskirja vanhoille naisille

Taipale, Vappu - Vanha ja vireä: Virkistyskirja vanhoille naisille, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510383346

Millainen on hyvä vanhuus? Siihen ei ole yhtä ainoaa mallia. Juuri vanhat ihmiset ovat kaikkein monimuotoisin, keskenään erilaisin ikäryhmä. Onnellisinta on elää omannäköisensä, itselleen sopiva elämä. Vanha ja vireä kannustaa siihen. Vanhakin ihminen on fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kokonaisuus.

Vanhojen ihmisten arkielämästä tiedetään hämmästyttävän vähän: on kuin musta aukko olisi imaissut heidät. Erityisesti vanhat naiset ovat näkymättömissä, sukupuolettomia, värittömiä ja äänettömiä. Vanha ja vireä muuttaa tätä kuvaa! Tutustu vanhan naisen kaikkiin puoliin! Vanha nainen, niin äiti, mummo, anoppi, täti, käly, jokainen nainen joskus, on yhteiskunnan voimavara eikä kuluerä.

Vappu Taipale (s. 1940) on koulutukseltaan lääketieteen ja kirurgian tohtori. Ennen eläkkeelle siirtymistään hän työskenteli Stakesin (nykyisen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen) pääjohtajana. Hän on toiminut mm. sosiaali- ja terveysministerinä ja monissa kansainvälisissä tehtävissä, jotka nykyään liittyvät erityisesti ikääntymiseen. Taipale on Vanhus- ja lähimmäispalvelun liiton Valli ry:n puheenjohtaja.

Nyckelord: Kotimainen asiaproosa, Hyvinvointi, terveys ja dieetit

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Filosofi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510383346

Liknande e-böcker