Logga in

Larsson, Stieg

Miehet jotka vihaavat naisia

Larsson, Stieg - Miehet jotka vihaavat naisia, audiobook

9,10€

Ljudbok
ISBN: 9789510382950

Vetävää jännitystä, karmivia paljastuksia, kansankodin kulissit kaatuvat.
Mikael "Kalle" Blomkvist, taloudesta kirjoittavan Millennium-aikakauslehden vastaava toimittaja, on pulassa. Hänet tuomitaan kunnianloukkauksesta vankilaan. Mahtava paljastusjuttu teollisuuspohatta Wennerströmin hämäräbisneksistä kaatui riittämättömiin todisteisiin, ja Wennerström aikoo asianajajineen ajaa niin Blomkvistin kuin koko lehdenkin puille paljaille.
Kaiken keskellä Blomkvist saa uransa erikoisimman tarjouksen, kun sukufirman entinen johtaja Henrik Vanger lähestyy häntä. Vanger haluaa Blomkvistin selvittävän mitä tapahtui hänen veljentyttärelleen Harrietille, joka katosi elokuisena iltapäivänä vuonna 1966. Tätä suljetun tilan mysteeriä ei kukaan ole koskaan onnistunut ratkaisemaan. Vangerin lupaama palkinto on mitä houkuttelevin: todisteet Wennerströmin rikoksista.
Blomkvist voi vain suostua ehdotukseen. Hän saa avukseen nuoren, tunnehäiriöisen mutta nerokkaan Lisbeth Salanderin, joka on erikoistunut ihmisten yksityiselämän tonkimiseen. Tapaus vie heidät yhä syvemmälle kohti Vangerin perheen ja samalla kansankodin sisällä vellovaa mustaa menneisyyttä: rasismia, vihaa ja veritekoja.
Stieg LarssoninpalkitussaMillennium-trilogiassa kansankodin kulissit kaatuvat. Äänikirjan kertoja, Jussi-palkittu näyttelijä Kari Ketonen, menee tyylikkäästi legendaarisen työparin Mikael "Kalle" Blomkvistin ja Lisbeth Salanderin nahkoihin.

Nyckelord: Jännitys

Författare
Översättare
 
Läsare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Millennium
Kategori
Prosa, noveller
Format
Ljudbok
Varaktighet
19:06:00
Tracks
31

Vi rekommenderar också