Logga in

Sparks, Nicholas

Usko rakkauteen

Sparks, Nicholas - Usko rakkauteen, e-bok

14,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510377130

Kahden hyvin erilaisen ihmisen orastavasta romanssista kehittyy unohtumaton rakkaustarina.

Unohtumaton romanssi

Jeremy Marsh on komea eronnut mies, huippujournalisti New Yorkista. Tiedetoimittajana hän on erikoistunut paljastamaan kummitusjutut ja muut yliluonnolliset ilmiöt humpuukiksi. Hän saa kirjeen Boone Creekin idyllisestä pikkukaupungista, jonka vanhassa kalmistossa lepattaa aavemaisia valoja. Legendan mukaan siellä kummittelevat entisten orjien haamut.

Jeremy päättää lähteä itse paikalle tutkimaan asiaa. Hän aikoo selvittää aaveiden arvoituksen pikaisesti ja palata sitten New Yorkiin. Mutta kun hän tapaa pikkukaupungin kirjastonhoitajan Lexie Darnellin, hän tuntee heti vetoa tuota kaunista ja sympaattista naista kohtaan. Lexie on pettynyt aikaisempiin miessuhteisiinsa, joista yksi vei hänet pois kotikaupungista. Nyt hän on päättänyt jäädä Boone Creekiin lähelle isoäitiään ja muita rakkaita. Hän epäröi luottaa suurkaupunkilaiseen, mutta hänen on pakko myöntää olevansa kiinnostunut Jeremystä.

Onko orastavalla romanssilla tulevaisuutta? Jeremyllä on edessään vaikea valinta: joko paluu entiseen elämään tai hyppy tuntemattomaan. Onko kahdella kovin erilaisella ihmisellä rohkeutta uskoa rakkauden voimaan?

Nyckelord: Romantiikka

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2010
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Romantik
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510377130

Vi rekommenderar också