Logga in

Larsson, Stieg

Miehet jotka vihaavat naisia: Millenium I

Larsson, Stieg - Miehet jotka vihaavat naisia: Millenium I, e-bok

9,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510376935

Pohjoismaiden paras dekkari 2005 - Lasiavain-palkintoraati

"Massiivinen, vakuuttava ja erittäin vetävä lukukokemus." KALEVA

"Enpä muista, milloin minulle on viimeksi käynyt niin, että kun olen tarttunut jonkun kirjailijan esikoisteokseen, olen joutunut lukemaan kirjailijan tuotannon yhteen perään likipitäen samalta istumalta." KAINUUN SANOMAT

Mikael "Kalle" Blomkvist, taloudesta kirjoittavan Millennium-aikakauslehden vastaava toimittaja, on pulassa. Hänet tuomitaan kunnianloukkauksesta vankilaan. Mahtava paljastusjuttu teollisuuspohatta Wennerströmin hämäräbisneksistä kaatui riittämättömiin todisteisiin, ja Wennerström aikoo asianajajineen ajaa niin Blomkvistin kuin koko lehdenkin puille paljaille.
Kaiken keskellä Blomkvist saa uransa erikoisimman tarjouksen, kun sukufirman entinen johtaja Henrik Vanger lähestyy häntä. Vanger haluaa Blomkvistin selvittävän mitä tapahtui hänen veljentyttärelleen Harrietille, joka katosi elokuisena iltapäivänä vuonna 1966. Tätä suljetun tilan mysteeriä ei kukaan ole koskaan onnistunut ratkaisemaan. Vangerin lupaama palkinto on mitä houkuttelevin: todisteet Wennerströmin rikoksista.
Blomkvist voi vain suostua ehdotukseen. Hän saa avukseen nuoren, tunnehäiriöisen mutta nerokkaan Lisbeth Salanderin, joka on erikoistunut ihmisten yksityiselämän tonkimiseen. Tapaus vie heidät yhä syvemmälle kohti Vangerin perheen ja samalla kansankodin sisällä vellovaa mustaa menneisyyttä: rasismia, vihaa ja veritekoja.

Nyckelord: Jännitys

Författare
Översättare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Millennium
Kategori
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510376935

Vi rekommenderar också