Logga in

Jaatinen, Pekka

Tie Sturmbockiin: Lapin sota 3

Jaatinen, Pekka - Tie Sturmbockiin: Lapin sota 3, e-bok

6,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510375839

Lapin sota -sarjan kolmas osa!
Tie Sturmbockiin
Suomalaiset etenevät ja saksalaiset vetäytyvät pitkin talvea 1944-45 Tornion seudulta Väylänvartta pohjoiseen, Sturmbock-linjalle. Välillä väsymys painaa ja tunnelmat ovat ristiriitaisia, toisinaan on taisteltava henkensä edestä.
Pekka Jaatinen kuvaa tapahtumia sekä suomalaisten että saksalaisten näkökulmasta. Nuorten suomalaismiesten ryhmä kuuluu talvisodan sankarin, kansainvälisesti tunnetun kapteeni Aarne Juutilaisen eli "Marokon kauhun" komppaniaan. Saksalainen kertoja on tulenjohtopartion rivisotilas. Jaatisen perinpohjainen taustatyö luo dokumentaristista tunnelmaa. Sodan ankaruuden vaikutus nuorten sotilaiden mieliin tuo tarinan lähelle lukijaa.
Pekka Jaatinen on Rovaniemellä asuva, Raahessa 1966 syntynyt kirjailija. Koulutukseltaan hän on markkinointimerkonomi sekä taiteen kandidaatti pääaineenaan mediatiede. Hän on toiminut kolumnistina ja kriitikkona sanomalehti Kalevassa vuodesta 2005.
Lapin sota -sarjan osat ovat: 1. Viimeiseen patruunaan, 2. Uhrivalkeat, 3. Tie Sturmbockiin, 4. Verenpunainen kaupunki, 5. Hyökkäys Schutzwalliin.

Nyckelord: Sota

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Lapin sota
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510375839

Vi rekommenderar också