Logga in

Vuorio, Hannu

Hyvästi, Monika

Vuorio, Hannu - Hyvästi, Monika, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510371206

Nuori nainen löytyy kuolleena Kalliosta. Surmaaja on halunnut sekoittaa poliisien pakkaa, mutta kaupungilla puhutaan ilotyttöjä pahoinpitelevästä raivopäästä. Onko tässä hänen uhrinsa?

Toista virolaista naista houkuttavat Tallinnan yössä kuullut jutut summista, joita Helsingissä voi tienata. Suomen kamaralle saavuttuaan hänestä tulee Monika, suomalaismiesten himoama kauppatavara. Virolaiset ja venäläiset rikollisjengit ovat rakentaneet kaupunkiin kilpailevat tyttökarusellit, joissa liikkuva raha katoaa ylös pyramidin huipulle.

Kun Monika joutuu pahoinpitelijän uhriksi, hän yrittää karata kuviosta. Poliisi pääsee avaintodistajan avulla lähemmäksi sisäpiiriä, mutta samalla nainen joutuu suureen vaaraan. Tyttökaupan todellinen pyörittäjä pitää tiukasti kiinni bisneksestään, ja luottamuksen pettäjät saavat maksaa hengellään.

Hyvästi, Monika on Hannu Vuorion kymmenes romaani, joka kuvaa vakuuttavin ottein niin rikoksen houkutuksia kuin sen uhreiksi joutuneita – Suomenlahden molemmilla puolilla.

Nyckelord: Kotimainen kauno, Jännitys

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2010
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510371206

Vi rekommenderar också