Logga in

Supinen, Miina

Liha tottelee kuria

Supinen, Miina - Liha tottelee kuria, e-bok

8,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510371169

Näissä saappaissa seisoo ja niitä tarvitsee Astra, 22-vuotias Silolan perheen ylpeys. Etukannen kuntosalille haaksirikkoutunut poika on Silmu, Astran veli joka aikoo tovereidensa kaltaiseksi. Takaliepeen lumpeella kelluu Pelagia, mutta vain haaveissaan - oikeasti hän viljelee samettieläimiään pitkin Siloloitten kaunista kotia. Mutta ennen Pelagian syntymää vanhemmille - kuuluisalle ja joviaalille kapellimestarille sekä perhelääkärin lempeydellä koteja parantavalle sisustussuunnittelijalle - on sattunut pieni hairahdus. Juhlat voivat alkaa.

Liha tottelee kuria on inhimillinen komedia perheestä, onnesta ja nautinnosta. Se on ilahduttava kertomus hillon syömisen vaaroista, piinallisen levollisesta sisustuksesta ja näyttävän juhlan järjestämisestä. Tuoretta ja virkistävää, pelottavan tarkkanäköistä proosaa tämän hetken omaäänisimmältä esikoistekijältä.

Miina Supinen (s. 1976) on helsinkiläinen toimittaja, joka on lukenut yhtä suurella ilolla niin klassikoita kuin hömppää. Hän sai kunniamaininnan Martti Joenpolvi -novellikilpailussa ja päätti kirjoittaa suuren suomalaisen romaanin, mutta hyytyi ensimmäiselle sivulle. Liha tottelee kuria -teoksen hän kirjoitti odottaessaan tytärtään.

Nyckelord: Silola, Astra, Silola, Silmu, psykologiset romaanit, perheromaanit, huumori, esikoisteokset, salaisuudet, perheenjäsenet, kehonrakennus, hormonit, seksuaalinen käyttäytyminen, kokeilu, alkoholismi, sisaruus, romaanit, kaunokirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2010
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
181 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510371169

Vi rekommenderar också