Logga in

Lehväslaiho, Reino

Ei tuumaakaan!

Lehväslaiho, Reino - Ei tuumaakaan!, e-bok

9,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789510370971

Tuumaakaan ei anneta periksi!

Eletään kolmatta sotasyksyä Sallan rintamalla, Tuntsajoen itäpuolella. Venäläispartio pääsee yllättämään lepovuoroonsa vetäytyneen sissikomppanian ja räjäyttää kaksi suomalaisten parakkia taivaan tuuliin. Syntyneessä kahakassa kärsitään rajuja tappioita molemmin puolin, ja vasta aamulla selviää, että kolme sisseistä on siepattu vangeiksi linjojen taakse.

Monia verisiä taistoja kokenut luutnantti Korpi saa ytimekkään käskyn lähteä sadan miehensä kanssa vihollisen välittömään takaa-ajoon. Kairaan sataa vettä ja räntää, kun joukon kärkeen komennetaan jälkikoirina kunnostautuneet kolttakersantit Sammeli ja Kiureli sekä sissiylikersantti Peura.

Lapin korvessa jälkiä on yhtä monta kuin suuntiakin. Mutta vaikka jatkuvat taistelut harventavat korpisoturien valiojoukkoa, eteenpäin on mentävä ja suunnassa pysyttävä!

Sotakamreeri Reino Lehväslaihon kirjallinen ahjo iskee kipinää entiseen malliin. Ei tuumaakaan! on ruudinkatkuinen tarina kovista miehistä Lapin ankarissa olosuhteissa. Autenttisesti kuvattujen taistelukohtausten kasapanos suorastaan jysähtää lukijoiden silmille.

Nyckelord: Sota, sotakirjallisuus, sissisota, jatkosota, 1943, sissit, sotarintama, Salla, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
WSOY
Utgivningsår
2010
Språk
fi
Utgåva
1
Kategorier
Historia
 
Krig
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789510370971

Liknande e-böcker