Logga in

Hall, Lisa

Jokin välissämme

Hall, Lisa - Jokin välissämme, e-bok

8,25€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 9789150760057

Jokin välissämme
Jossain menee henkisen sietokyvyn raja...

Tyypillinen perustilanne: perheenpää käy töissä ja puoliso hoitaa kotona taloutta ja lasta. Joskus yhteiselo ei ole ruusuilla tanssimista ja ykskaks voi käydä näinkin:

Kaikki tapahtui niin nopeasti, ja nyt verta on niin paljon. Enemmän kuin olisin koskaan uskonut mahdolliseksi. Yhtenä hetkenä hän tönäisi minut taaksepäin keittiön työtasoa vasten, ilmassa riippui painostavana suuttumuksessa ja vihanpuuskassa lausuttuja sanoja, joita ei voisi enää koskaan vetää takaisin. Seuraavana hän makasi lattialla ja veitsen kahva törrötti hänen kylkiluidensa välistä. En edes muista ottaneeni sitä käteeni, vain sen, että minun oli viimein pysäytettävä hänet.

Tässä Charlie ja Sal Trevettin tarinassa tutustutaan syvällisesti perheväkivaltaan ja sen syihin. Töissä käyvä perheenpää alistaa kotia hoitavan puolisonsa niin täydellisesti, että lukija ymmärtää, tuntee sympatiaa ja hyväksyy nurkkaan ajetun epätoivoisen ihmisen toiminnan oikeutuksen ainoana mahdollisena pelastuskeinona, vaikka oikeuslaitos olisikin asiasta eri mieltä.

Författare
Översättare
Utgivare
HarperCollins Nordic
Utgivningsår
2017
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789150760057

We also recommend