Logga in

Collins, Dani

Palkintona rakkaus / Ylpeys ja nautinto

Collins, Dani - Palkintona rakkaus / Ylpeys ja nautinto, e-bok

Inte tillgänglig

Ej tillgängligt i ditt land
Palkintona rakkaus
Isoisän vaatimukset saivat Stavrosin repimään hiuksiaan turhautuneisuudesta, mutta sitten hän keksi tavan huijata vanhaa miestä ja samalla saada hiukan hupia itselleen: hän veisi vihille Callin, tavallisen kreikkalaistytön - heidän avioliittonsa kestäisi vain puoli vuotta, mutta sen ajan he voisivat nauttia toisistaan kaikin tavoin...

Ylpeys ja nautinto
Miranda loikkasi kirkaisten vuoteesta ja hapuili hätäisesti peitettä alastoman vartalonsa peitoksi. Kun hän oli illalla mennyt nukkumaan, hän oli ollut talossa yksin. Nyt siellä oli mies. Ja hänen vuoteessaan!

Gianni tuijotti häkeltyneenä sähäkkää punapäätä, joka onnistui näyttämään yhtä aikaa sekä pelästyneeltä että uhmakkaalta. Hän oli saapunut tätinsä talolle keskellä yötä ja vajonnut lopen uupuneena vierashuoneen sänkyyn - ja herännyt sitten vertahyytävään huutoon. Kyseessä oli selvästikin valitettava sekaannus. Gianni oli tullut maalle lepäämään, mutta ensimmäiseksi hänen oli vakuutettava villisti häntä tuijottava kaunotar siitä, ettei hän ollut tullut tänne katalissa aikeissa. 

Författare
 
Översättare
 
Utgivare
Harlequin
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Romantiikka
Kategori
Romantik
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789150759846

Vi rekommenderar också