Logga in

Roberts, Sheila

Suudelmia ja suklaata

Roberts, Sheila - Suudelmia ja suklaata, e-bok

Inte tillgänglig

Ej tillgängligt i ditt land
Suudelmia ja suklaata

Kuinka suloista onkaan elämä... loppujen lopuksi?

Sterlingin perhe on pyörittänyt Unelmasuklaa-nimistä suklaatehdasta jo sukupolvien ajan aina siitä asti, kun isoisoäiti Rose sananmukaisesti uneksi ensimmäisen suussasulavan reseptinsä. Nyt näyttää kuitenkin uhkaavasti siltä, ettei Unelmasuklaa saa maksettua pankille - ja se johtaisi katastrofiin ei vain perheen vaan myös Icicle Fallsin kaupungin osalta. Voiko tyttäristä vanhin, Samantha, joka nykyisin johtaa yritystä, pelastaa tilanteen jotenkin?

Hän saa idean pohdittuaan asioita äitinsä ja sisarustensa kanssa. He järjestävät suklaafestivaalin! Aikaa on vähän, mutta Sterlingin naiset ovat päättäväisiä ja kaupungin väki on heidän tukenaan, joten kaiken pitäisi sujua kuin rasvattu...

Tai sitten ei. Pian kaikki tuntuu kääntyvän Samanthaa vastaan ja hänen äitinsä yritykset auttaa eivät paranna asiaa. Kaiken huipuksi Unelmasuklaan kohtalo lepää hänen arkkivihollisensa, ammattijalkapalloilijan ulkonäön omaavan pankkivirkailija Blake Prestonin käsissä. Se riittää ajamaan Samanthan hakemaan lohtua omista herkkupaloistaan. Mutta ehkäpä Blake vakuuttaa hänet siitä, että on olemassa jotain parempaakin kuin suklaa.

Författare
Utgivare
Harlequin
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Silk
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9789150752106

Vi rekommenderar också