Logga in

Tarunomaiset aarteet

 - Tarunomaiset aarteet, e-bok

7,70€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9788726383317
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Vuoden 2019 alussa tutkijat puhalsivat uutta eloa jokaisen amatöörihistorioitsijan päiväuniin, kun he julkaisivat maailman laajimman aarrekartan. Siihen on listattu kaikki Espanjan maailmanvallan vuosina 1492-1898 haaksirikkoutuneet alukset. Koska suurin osa laivoista oli lastattu ääriään myöten Amerikan siirtokunnista peräisin olevalla kullalla ja hopealla, hylkyjen löytäjiä odottavat mittaamattoman suuret rikkaudet.

Tarinat espanjalaisista hopealaivoista eivät ole ainoastaan unelmia, vaan ne osoittavat, että monet historian arvoitukset ovat edelleen ratkaisematta. Vaikka tutkijat ovat tehneet paljon työtä mysteerejä selvittääkseen, ei läheskään kaikkia salaisuuksia ole vielä paljastettu. Moniin paranormaaleihin ilmiöihin, kuten kummituksiin, on saatu selitys, mutta osa on edelleen hämärän peitossa.

Onneksi, sillä näin voimme yhä haaveilla tarunhohtoisista aarteista ja antaa noiduttujen linnojen nostattaa ihokarvat pystyyn. Tämä kirja valottaa näiden arvoitusten tarinaa. Mielenkiintoisia lukuhetkiä!

Utgivare
Saga Egmont
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Historian suurimmat arvoitukset
Sidantal
120 sidor
Kategori
Historia
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9788726383317

Liknande e-böcker