Logga in

Lind, Lea

Hiihtoflirtti - eroottinen novelli

Lind, Lea - Hiihtoflirtti - eroottinen novelli, e-bok

1,50€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9788726375978
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

"Minulle oli samantekevää, tekikö hän näin kaikille asiakkailleen, koska hän osasi jotain. Jotain, josta ei voinut kieltäytyä.
Tyler riisui paitansa ja paljasti yhden eduista, joita tuntikaudet päivittäin rinteessä toivat mukanaan. Sixpack oli timmi, ja kiihotuin entistä enemmän. Hän avasi housujeni vetoketjun ja veti valkoiset silkkialushousut sivuun. Sitten hän ryhtyi toimeen. Hänen kielensä tanssahteli hävylläni ja painui sisääni."
Anja kaipaa entistä huoletonta ja pirteää itseään, mutta ei pysty unohtamaan murheitaan. Sitten Maria keksii houkutella hänet matkustamaan vuorille Barcelonan ulkopuolelle laskettelemaan ja pitämään hauskaa. Suruissa vellominen vaihtuu hyvin nopeasti kiihkeään peittojenheilutteluun, kun salskea laskettelunopettaja, Tyler, vie antaumuksella Anjan huipulle yhä uudelleen.

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottaja Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteensa on kuvata ihmisluontoa ja ihmisen monimuotoisuutta intohimoa, intiimiyttä, rakkautta ja himoa tihkuvilla kertomuksilla, joissa yhdistyvät myös vahvat tarinat ja eroottinen komedia.

Författare
Översättare
Utgivare
Saga Egmont
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
LUST
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9788726375978

Vi rekommenderar också