Logga in

Dumas, Alexandre

Monte-Criston kreivi 1

Dumas, Alexandre - Monte-Criston kreivi 1, e-bok

6,15€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9788726021158
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Ranskalainen kirjailijasuuruus Alexandre Dumas julkaisi Monte-Criston kreivin ensimmäisen kerran jatkosarjana sanomalehdessä vuosina 1844-1846. Tapahtumat sijoittuvat Ranskan vallankumouksen ja Napoleonin keisarikunnan jälkeiseen aikaan, vuosiin 1814-1838.

Edmond Dantès, nuori mies vaatimattomista oloista, joutuu kateuden seurauksena juonittelun ja väärien syytösten uhriksi, minkä seurauksena hänet tuomitaan määräämättömäksi ajaksi vankilaan Ifin saarelle. Neljätoistavuotisen vankeutensa jälkeen hän onnistuu kuitenkin karkaamaan. Tämän jälkeen Edmond omaksuu itselleen uuden identiteetin Monte-Criston kreivinä ja aloittaa hitaan kostoretken pidätyksensä ja tuomionsa takana olleita henkilöitä vastaan.

Monte-Criston kreivi on Kolme muskettisoturia -teoksen rinnalla yksi Dumas'n parhaimmista teoksista, mutta siinä missä Kolme muskettisoturia on tunnettu viihdyttävänä ja humoristisena, Monte-Criston kreivin tarina on syvällisempi ja sävyiltään synkempi. Kirjan teemoja ovat petollisuus, maanpetos, rakkaus, oikeudenmukaisuus ja kosto.

Författare
Översättare
Utgivare
Saga Egmont
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
555 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9788726021158

Vi rekommenderar också