Logga in

Bridgwater, Anna

Fantasia - erään naisen intiimejä tunnustuksia 4

Bridgwater, Anna - Fantasia - erään naisen intiimejä tunnustuksia 4, e-bok

5,45€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9788711966228
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Novelli on neljäs osa kuumaa ja aistillista kirjasarjaa, joka kertoo todellisen naisen eroottisista seikkailuista.

Novellissa "Fantasia" Ea koettaa selviytyä arkipäivän rutiineista unelmoimalla samalla kun hän ja Rune tekevät keittiöremonttia. Kaksi työmiestä antaa yhtäkkiä uutta vauhtia mielikuvitukselle.

Kirjasarjasta:
"Haluan kertoa tarinan elämästäni. Tai ainakin yhdestä elämänosastani. Sellaisesta osasta, joka on minun salattua elämääni. Seksielämäni. Minut on luotu siihen. Sen minä osaan."

Maailma on täynnä miehiä, joita nainen voi suudella ja purra, ja joiden kanssa voi mennä sänkyyn. Tämä kirjasarja kertoo aivan tavallisen kööpenhaminalaisen naisen seksielämästä, ja novellin minä-kertoja on naispuolinen Don Juan, joka ei osaa sanoa "ei". Hän rakastaa miestään ja lapsiaan, mutta he eivät riitä hänelle. Hänen elämänsä jämähtää paikoilleen ilman uuden seikkailun kutkuttavaa tunnelmaa, eli hän tarttuu tilaisuuteen, kun mahdollisuus eroottiselle kokemukselle ilmaantuu.

Tarinan päähenkilö, joka rakastaa miehiä ja erotiikkaa, on saanut inspiraatiota todellisesta lihaa ja verta olevasta henkilöstä. Kirjailija Anna Bridgwater on keskustellut kyseisen naisen kanssa ja tehnyt muistiinpanoja hänen tarinastaan, joka on todistus salaisesta elämästä, jota nainen elää rinnakkain arkielämänsä kanssa.

Halu on kirjasarjan Erään naisen intiimejä tunnustuksia ensimmäinen novelli.

Författare
Översättare
Utgivare
Saga Egmont
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Erään naisen intiimejä tunnustuksia
Sidantal
20 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9788711966228

Vi rekommenderar också