Logga in

Ahonen, Markus

Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita

Ahonen, Markus - Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita, e-bok

6,65€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 9781301408566
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Miksi yksi haikara lähtee matkalle kolme vauvaa mukanaan ja miksi yksi vauvoista jää viimeisenä odottamaan? Mitä kouluhaltioiden työhön oikein kuuluu? Mitä tapahtuu, kun merirosvo parantaa tapansa ja jää maihin? Mitä maatilan johtajan lupaamalle palkkiolle käy? Kuinka mielikuvitukselliselle tasolle naapurusten kilpailu voikaan yltyä? Miksi Kaino Onninen muuntautuu ravihevoseksi, jalkapalloksi tai ovenkahvaksi? Mitä tapahtuu, kun pisamabuumi valtaa koko maailman? Ja miten huolehtivainen susiäiti on? Mitä pyörätuolissa istuva Samuli-poika ja ystävänsä Lasse näkevät taivaalta saapuvan? Ja mitä delfiini ja mies taivaanrannassa yksinäiseltä saareltaan tai kuu-ukko kuusta näkevät?
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita sisältää 11 tarinaa. Paikoin syvällisissä ja kauniissa tarinoissa käsitellään vakaviakin asioita hienovaraisella tavalla, joka sopii luettavaksi sekä lapsille että aikuisille.
Haikarasaaren vauvasatama ja muita tarinoita on Suomen e-kirjalistojen kärkeen rikosromaaneillaan nousseen Markus Ahosen toinen tarinakokoelma lapsille.

Nyckelord: lapset, aikuiset, tarinat, sadut, opetukset, eläimet, hyvyys, sota, rauha, kilpaileminen, koulukiusaaminen, rasismi, lapsettomuus, vauvat, sairaudet, hienovaraisuus, käytöstavat, vanhemmuus, äitiys, ystävyys, merirosvot, rikollisuus, avaruus, työ, reiluus, ihastuminen, perhe, novellit, kaunokirjallisuus, lastenkirjallisuus, sähkökirjat, atarinat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Markus Ahonen
Utgivningsår
2012
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
46 sidor
Kategorier
Djur
 
Brott
 
Krig
 
Sagor
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
9781301408566

Vi rekommenderar också