Logga in

Sullivan, Mark

Palavan taivaan alla

Sullivan, Mark - Palavan taivaan alla, e-bok

15,40€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-7343-15-9

Tositapahtumiin perustuva tarina nuoren miehen käsittämättömästä rohkeudesta ja sinnikkyydestä toisen maailmansodan Italiassa

Pino Lella ei halua olla missään tekemisissä natsien sodan kanssa. Hän on tavallinen italialainen teini intohimoinaan musiikki, ruoka ja tytöt. Kun liittoutuneet pommittavat Milanoa ja Pinon koti tuhoutuu, hän liittyy järjestöön joka auttaa juutalaisia pakenemaan Alppien yli Sveitsiin. Hän rakastuu myös itseään kuusi vuotta vanhempaan Annaan, joka on jäänyt leskeksi.

Sodan edetessä asiat muuttuvat. Pinon vanhemmat yrittävät suojella poikaansa ja pakottavat hänet värväytymään Saksan armeijaan. Kun Pino haavoittuu hänestä tulee sattumuksen kautta kenraali Hans Leyersin autonkuljettaja. Leyers on Adolf Hitlerin oikea käsi Italiassa sekä eräs Kolmannen valtakunnan salaperäisimmistä ja vaikutusvaltaisimmista päälliköistä. Pino kokee sodan kauhut ja natsimiehityksen Saksan korkeimman sotajohdon sisäpiiristä käsin ja samalla hänelle aukeaa mahdollisuus vakoiluun liittoutuneiden hyväksi. Myös partisaanien johto on perillä hänen tekemisistään varsinkin sodan loppupuolella. Rakkaus Annaan ja unelma yhteisestä elämästä auttavat nuorta miestä jaksamaan.

Palavan taivaan alla on pysytellyt Amazonin luetuimpien ja myydyimpien kirjoen listalla yli vuoden. Kirjan oikeudet on myyty yli 30 kielelle ja siitä on tulossa elokuva, jossa pääosaa esittää Tom Holland.

Författare
Översättare
Utgivare
Sitruuna Kustannus Oy
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
616 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-7343-15-9

Vi rekommenderar också