Logga in

Fagerström, Rita

Menestyjän käsikirja

Fagerström, Rita - Menestyjän käsikirja, e-bok

33,85€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 978-952-67535-1-5
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Menestyjän käsikirja on opas sinulle, joka haluat saavuttaa tavoitteesi ja menestyä.
Kirja sisältää tuhansia käytännönläheisiä ohjeita, joiden avulla kehität menestyjän asenteen, omaksut menestymisessä tarvittavat taidot ja hankit sekä vakuuttavuutta että ammatillista uskottavuutta.
Menestyjän käsikirja sopii niin uraansa aloittelevalle kuin työelämässä jo pidempään toimineelle. Koska ohjeet ovat selkeitä ja käytännönläheisiä, niitä on helppo soveltaa millaisessa tehtävässä ja organisaatiossa tahansa. Mikä parasta, samoja ohjeita voit soveltaa myös työpaikan ulkopuolella ja menestyä millä tahansa elämänalueella.
Menestyjän käsikirja on erinomaista luettavaa jokaiselle, joka haluaa onnistua, menestyä ja päästä elämässään eteenpäin.

Nyckelord: menestyminen, tavoitteiden saavuttaminen, onnistuminen, urakehitys, elämänhallinta, itsensä kehittäminen, menestys, menestyjä, työtaidot, taitojen kehittäminen, kehittyminen, ajankäyttö, jaksaminen, stressi, ongelmanratkaisu, organisointi, päätöksenteko, verkostoituminen, osaaminen, sosiaaliset suhteet, sosiaaliset taidot, neuvottelutaito, liike-elämä, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Six Dots
Utgivningsår
2011
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
336 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-67535-1-5
Tryckt ISBN
978-952-67535-0-8

Liknande e-böcker