Logga in

Sallinen, Paula

Serkkuni, ihmiskauppias

Sallinen, Paula - Serkkuni, ihmiskauppias, e-bok

3,45€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-6686-03-5

21-vuotias Hien saapui Vietnamista Suomeen joulukuussa 2010. Hän halusi ansaita rahaa serkkunsa kynsistudiossa Helsingissä. Menestyksen sijaan Hien joutui työskentelemään jopa 18-tuntisia päiviä palkatta. Lopulta Hien joutui miehensä ja pienen lapsensa kanssa pakenemaan työnantajiltaan.

Vuonna 2012 annettu kynsistudion ihmiskauppatuomio oli historiallinen. Se oli ensimmäinen pakkotyöstä annettu tuomio Suomessa.

Miksi työperäisestä ihmiskaupasta on annettu vasta neljä tuomiota, vaikka ihmiskauppa on ollut rikos vuodesta 2004? Suomesta käännytetään ihmisiä, jotka Maahanmuuttoviraston mukaan ovat ihmiskaupan uhreja.

Long Playn neljäs juttu kertoo, miten Hien pakeni miehensä ja pienen lapsensa kanssa työnantajiltaan ja miten uhrien auttamisjärjestelmä Suomessa toimii.

Long Play julkaisee pitkää laatujournalismia digitaalisessa muodossa, yksi juttu kerrallaan. Hitaan journalismin palvelumme keskittyy erityisesti reportaaseihin, tutkivaan journalismiin ja henkilöjuttuihin, mutta emme anna tyylilajien rajoittaa. Uskomme, että suomalaiset haluavat perusteellista, hyvin kirjoitettua ja kriittistä journalismia. Long Playn juttuja – eli singlejä – tekevät Suomen parhaat vapaat kirjoittajat, jotka viettävät aiheidensa parissa viikkoja, kuukausia tai joskus jopa vuosia.

Nyckelord: ihmisoikeudet, ihmiskauppa, yhteiskunta, politiikka, pakkotyö, pako, uhrit, kokemukset, tuomiot, auttaminen, Suomi, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Long Play Media Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Long Play
Sidantal
28 sidor
Kategorier
Allmänna verk
 
Personhistoria
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-6686-03-5

Liknande e-böcker