Logga in

Rauramo, Ulla

Lautasta laajemmalta

Rauramo, Ulla - Lautasta laajemmalta, e-bok

43,45€

E-bok, PDF, Adobe DRM-skydd
ISBN: 978-952-6619-41-5
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Ruoka ja ruokakulttuuri on paljon muutakin kuin lautasella oleva annos. Niiden taakse kätkeytyy kulttuuria, ekologiaa, etiikkaa, historiaa, tiedettä, taidetta ja uskontoa. Ulla Rauramon kirjoittama Lautasta laajemmalta -julkaisu tekee ruokakulttuurin laajuuden ja syvyyden näkyväksi.

Ruoka on raaka-aineita, kemiaa ja fysiologiaa, mutta yhtä lailla myös ruoan historia, suomalainen ruokakulttuuri ja ruokatarinat ovat erottamaton osa ruokakulttuuria. Ruokakulttuuri on Suomessa ymmärretty melko suppeasti, mistä osittain johtuu myös suomalaisen ruuan vähäinen arvostus.

Ulla Rauramo (MMM, FM) on ravitsemusviestinnän ja ruokakulttuurin arvostettu ja palkittu ammattilainen. Rauramo on kirjoittanut toistakymmentä ruokakulttuuriin liittyvää kirjaa, ja ruokatoimittajat palkitsivat hänet vuonna 2004 Vuoden Ideasipulilla hänen ansioistaan ruokakulttuurin edistämisessä.

Nyckelord: ruoka, gastronomia, ruokakulttuuri, suomalainen ruoka, perinneruuat, ravitsemus, raaka-aineet, ravitsemussuositukset, ruuan historia, ruoka kirjallisuudessa, ruokakirjallisuus, ruoan uskonnollinen symboliikka, ruoka tieteessä, ruoka taiteessa, ravinto, ravintoaineet, tavat, ekologia, mikrobiologia, tiede, taide, Suomi, sähkökirjat, historia

Författare
Utgivare
HAAGA-HELIA Oy Ab
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
932 sidor
Kategori
Mat, dryck, huslig ekonomi
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-952-6619-41-5

Liknande e-böcker