Logga in

Hakanurmi, Satu

Verkko-opettaja

Hakanurmi, Satu - Verkko-opettaja, e-bok

16,75€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 978-952-5901-67-2
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Opetuskäyttöön soveltuvia suomenkielisiä verkkopalveluita on tarjolla runsaasti sekä ilmaiseksi että maksullisina palveluina. Kirja esittelee käytännönläheisesti opettajille ja opiskelijoille mitä todellista hyötyä eri palveluista on sekä opetus- että oppimiskäytössä. Verkko-opettaja opastaa lukijalleen suosittujen blogi-, kuva- ja sosiaalisen median palveluiden käytön ensiaskeleet opetuksen kannalta.

Kirja on tarkoitettu opettajille, jotka haluavat välttää verkkoviidakkoon eksymisen ja navigoida opastetusti paitsi verkkokurssien toteutukseen myös tietotekniikan opetuskäyttöön. Verkko-opettajaksi opitaan tekemällä: ensimmäiset kurssit suunnitellaan pienimuotoisiksi, niitä kokeillaan opetustilanteissa ja kehitetään sen jälkeen saatujen kokemusten pohjalta. Kirjan lähestymistapa aiheeseen tukee myös verkko-opetuksen suunnittelijaa, joka saa käytännön tiedon lisäksi vinkkejä verkkokurssien ajankäytön hallintaan.

Opas on tarkoitettu sekä aloitteleville että kokeneille verkko-opettajille. Kirja sopii hyvin myös sosiaalisen median opetuskäyttöön.

Nyckelord: verkko, opetus, internet, sosiaalinen, media, Fac, Twitter, blog, Second Life, Google, verkko-opetus, opettajat, verkkokurssit, verkko-ohjaus, verkkopedagogiikka, opetusvälineet, viestintätekniikka, tietotekniikka, verkko-oppimateriaali, blogit, wikit, Web 2, sosiaaliset verkostot, Internet, sosiaalinen media, oppimisympäristö, virtuaalitodellisuus, sähkökirjat

Författare
 
Utgivare
Klaava Media
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
2
Sidantal
258 sidor
Kategorier
Samhälle
 
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-5901-67-2

Liknande e-böcker