Logga in

Piippo, Sinikka

Luonnon näkymätön kauneus

Piippo, Sinikka - Luonnon näkymätön kauneus, e-bok

10,15€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-5701-99-9

Istu hiljaa. Ole tuuli. Unohda huolet ja unohda tuo joku jonka kuvittelet olevan sinä. Anna ajattomuuden viedä ja koe, koe ilman ennakkoluuloja. Astu toiseen maailmaan ja kuule mitä se kertoo sinulle. Astu maahisten, keijujen ja lohikäärmeiden maailmaan.

Tämä kirja kertoo kokemuksista, joita kirjoittajalla on ollut luonnosta, sen henkisyydestä ja luontoa kansoittavista, usein näkymättömistä olennoista. Se koostuu paljolti ajatelmista joita nämä olennot ovat tuoneet esiin muistiin merkittäviksi. Kirja kertoo kauneudesta, viisaudesta, rakkaudesta, huumorista mutta myös huolesta, jota luonnonhenget haluavat tuoda tietoomme maapallon tilasta. Kirja kertoo viisaudesta, mitä maahiset, keijut ja lohikäärmeet ovat halunneet ilmaista joko henkilökohtaisella tai laajemmalla tasolla. Kirja auttaa näkemään ja kokemaan maailman ja meidät itsemme syvemmin ja kaikkeuden osana.

Sinikka Piippo on opettanut ja kirjoittanut lääkekasveista, yrteistä, villivihanneksista, mieltä ja kehoa kuntouttavista kasveista jo pitkään. Tässä kirjassa tutustut uuteen Sinikkaan. Häneen, joka aidoimmillaan istuu puun alla ja kuuntelee.

Nyckelord: Tietokirjat, rajatieto

Författare
Utgivare
Sitruuna Kustannus Oy
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
189 sidor
Kategori
Omstridda fenomen
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-5701-99-9
Tryckt ISBN
978-952-5701-78-4

Liknande e-böcker