Logga in

Archer, Jeffrey

Vaietut salaisuudet

Archer, Jeffrey - Vaietut salaisuudet, e-bok

16,90€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-5701-96-8

Kaksi perhettä. Yksi kohtalo.

Englanti, 1945. Toinen maailmansota on ohi. Harry Clifton ja hänen ystävänsä Giles Barrington ovat selvinneet hengissä. Nuorten elämää varjostaa kuintenkin tieto, että ylähuone päättää Barringtonin suvun omaisuuden perijästä: onko se Harry vai Giles? Päätöksellä on kauaskantoiset vaikutukset nuorten elämään ja pahimmillaan se voi tuhota myös Harryn ja Emman suhteen.

Harry palaa Amerikkaan markkinoimaan uusinta kirjaansa, ja sillä välin Emma etsii pientä tyttöä, joka löytyi hylättynä hänen isänsä toimistosta yönä, jolloin isä tapettiin.

Giles Barrington joutuu puolustamaan paikkaansa alahuoneessa ja järkyttyy tajutessaan kuka hänen vastustajansa on.

Kansainvälisen bestseller-kirjailijan lumoava tarina Cliftonin ja Barringtonin sukujen kohtalosta jatkuu. Vaietut salaisuudet on Jeffrey Archerin maailmanmenestykseksi nousseen Clifton-kronikan kolmas osa.

Nyckelord: Sukukronikka, sodanjälkeinen aika, ihmissuhteet, rakkaussuhde, perinnönjako, päätökset, perinnöt, matkat, markkinointi, kirjat, etsintä, tytöt, Iso-Britannia, Yhdysvallat, sukuromaanit, kehitysromaanit, jatkokertomukset, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Författare
Översättare
Utgivare
Sitruuna Kustannus Oy
Utgivningsår
2020
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Clifton-kronikka
Sidantal
431 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-5701-96-8
Tryckt ISBN
9789525701968