Logga in

Luostarinen, Aki

Arvioinnin käsikirja

Luostarinen, Aki - Arvioinnin käsikirja, e-bok

31,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-451-970-0

Arviointi on mustaa ja valkoista!

Ehei - kouluissa on mahdollista hyödyntää koko arviointimenetelmien värikirjoa! Monipuolisesti toteutettu arviointi ohjaa kestävästi niin opettajan työtä kuin oppijan arviointitaitojen kehittymistä.

Arviointi on opettajan tärkein työkalu!

Arviointimenetelmät voidaan käsittää työkaluiksi, mutta oikeastaan arviointi kytkeytyy yksittäisten menetelmien valitsemista laajemmin kaiken opetuksen suunnitteluun. Arvioinnilla on väliä, sillä se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti opiskeluun ja käsitykseen itsestä oppijana - ja siten myös oppimiseen.

Arviointia ei suinkaan kannata suunnitella yhdessä!

Parhaimmillaan arviointi syntyy yhteisen arviointikulttuurin kehittämisestä ja yhdessä tekemisestä. Kaikkea ei tarvitse eikä kannata tehdä yksin!

Arvioinnin käsikirja auttaa tarkastelemaan omia arviointikäytäntöjä ja haastamaan omaa ajattelua. Se syventää arviointiosaamista ja selkiyttää laajasti arvioinnin eri näkökulmia. Kirja tarjoaa tuoreinta tutkimustietoa, monipuolisia harjoituksia ja käytännön vinkkejä arvioinnin tueksi. Käsikirja sopii kaikkien koulutusasteiden opettajille ja soveltuu moniammatillisen yhteistyön herättelijäksi.

Författare
 
Utgivare
PS-kustannus
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
343 sidor
Kategori
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-451-970-0
Tryckt ISBN
978-952-451-928-1

Liknande e-böcker