Logga in

Hannola, Laura

Ruuhkavuosiopas - Rakenna hyvä arki ja kukoista töissä

Hannola, Laura - Ruuhkavuosiopas - Rakenna hyvä arki ja kukoista töissä, audiobook

19,00€

Ljudbok
ISBN: 978-952-451-953-3

Tämä kirja ei ole selviytymisopas, sillä elämän ei tule olla pelkkää selviytymistä päivästä toiseen – ei edes ruuhkavuosina!

Voit saada kaiken: antoisan vapaa-ajan ja perhe-elämän sekä mielekkään työuran. Sinun ei tarvitse elää muiden odotusten mukaisesti. Voit olla oma tulkintasi hyvästä vanhemmasta, hyvästä työntekijästä ja hyvästä ihmisestä.

Ruuhkavuosiopas antaa keinot rakentaa arjesta sujuvaa. Sujuva arki puolestaan mahdollistaa töissä kukoistamisen. Kaikkeen tähän kirja tarjoaa tukea, työkaluja, tehtäviä ja hyväksi havaittuja konkreettisia neuvoja.

Kirjan kirjoittajat työskentelevät ruuhkavuosia elävien ihmisten kanssa, kehittävät työnantajien kanssa tulevaisuuden työelämää edistäviä ja työntekijäkokemusta parantavia ratkaisuja – ja elävät näitä
kasvuvuosia itsekin.

Nyckelord: ruuhkavuodet, perhe-elämä, työura, työelämä, työnteko, elämänvaiheet, itsetuntemus, hyvinvointi, arjenhallinta, energianhallinta, rutiinit, turvaverkot, arvot, aikavarkaat, omat rajat, uupuminen, uupumus, tasapaino, motivaatio, kasvuvuodet

Författare
 
 
 
 
 
Utgivare
Tuuma-kustannus
Utgivningsår
2019
Språk
fi
Utgåva
1
Kategori
Ekonomisk
Format
Ljudbok
Varaktighet
05:31:20
Tracks
88

Liknande e-böcker