Logga in

Ojanen, Markku

Onnellisuuksien oivaltaja - Mitä tiede kertoo onnesta?

Ojanen, Markku - Onnellisuuksien oivaltaja - Mitä tiede kertoo onnesta?, e-bok

30,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-451-872-7

Ole optimistinen. Luo itsellesi tavoitteita. Pidä kiitollisuus­päiväkirjaa. Tee vapaaehtoistyötä. Ylläpidä sosiaalisia suhteita. Keskity hyviin asioihin. Harrasta.

Olet kuullut varmasti lukuisia onnellisuusohjeita. Mutta mitkä niistä oikeasti toimivat? Onko onnellisuuden tavoittelu niin tärkeää kuin meille uskotellaan? Mitä tiede kertoo onnesta?

Tässä teoksessa onnellisuusprofessori Markku Ojanen puntaroi erilaisia onnellisuustutkimuksia. Hän nostaa esille tulokset, jotka auttavat ketä tahansa kohti mielekkäämpää elämää – unohtamatta keinoja, joita ei ole pystytty todistamaan toimiviksi. Kirja auttaa lukijaa oivaltamaan, mistä kaikesta onnellisuus koostuu, mikä sitä vähentää ja mitä itse kukin voi tehdä oman onnensa eteen.

Markku Ojanen on psykologian emeritusprofessori, joka tunnetaan myös onnellisuusprofessorina. Hän on kerran jos toisenkin saanut vastata kysymykseen: ”Mitä se onnellisuus oikein on?” Kysymys ei ole helppo, mutta Ojanen on onnellinen aina saadessaan puhua onnellisuudesta.

Nyckelord: onnellisuus, onnellisuustutkimus, mielekkyys, tunneonni, tyytyväisyysonni, hyvinvointi, tunteet, elämänlaatu, ihmissuhteet, onnellisuustiede, merkitykset, tutkimus, onni, hyvä elämä, edistäminen, asenteet, uskomukset, arvot, elämän tarkoitus, positiivisuus, persoonallisuuden piirteet, sosiokulttuuriset tekijät

Författare
Utgivare
PS-kustannus
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
273 sidor
Kategori
Filosofi
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-451-872-7

Liknande e-böcker