Logga in

Komulainen, Minna

Menesty digimarkkinoinnilla

Komulainen, Minna - Menesty digimarkkinoinnilla, e-bok

57,55€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 978-952-246-565-8

Menesty digimarkkinoinnilla opastaa digitaaliseen markkinointiin ja monikanavaiseen myyntiin. Se tarjoaa käytännönläheiset työkalut siihen, miten tavoitat asiakkaan verkossa, tunnistat nousevia trendejä ja miten rakennat menestyksellisen markkinointistrategian. Se syventää markkinointiosaamista hakukoneoptimoinnilla, monikanavaisella digimarkkinoinnilla sekä somemarkkinoinnilla. Kirjassa kerrotaan myös, miten kuluttajakäyttäytyminen ja markkinointi ovat muuttumassa tulevaisuudessa sekä miten tekoäly ja chatbotit tulevat mukaan markkinointiin ja asiakaspalveluun.

Teokseen on kerätty alan tuoreinta kansainvälistä aineistoa Kalifornian yliopistosta, Berkeleystä ja Kööpenhaminan yliopistosta. Kirja sopii markkinoinnista kiinnostuneille yrittäjille, organisaatioille, järjestöille ja muille markkinointia toteuttaville asiantuntijoille sekä täydennyskoulutukseen.

Menesty digimarkkinoinnilla maksaa itsensä takaisin. Opit tekemään erilaisia monikanavaisia kampanjoita, olipa budjettisi muutama kymppi, satalappunen tai tonni. Voit tehdä kirjan avulla yli 1 000 euron arvoisen hakukoneanalyysin ja laittaa somekanavasi tulokselliseen myyntikuntoon. Ota nyt markkinoinnin digityövälineet hyötykäyttöön!

Nyckelord: digimarkkinointi, markkinointi, myynti, monikanavainen, monikanavaisuus, Facebook-markkinointi, hakukoneoptimointi, ostopolku, ostopolun rakentaminen, ostajapersoona, asiakaskokemus, asiakaskanavat, digitalisaatio

Författare
Utgivare
Kauppakamari
Utgivningsår
2018
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
381 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-952-246-565-8
Tryckt ISBN
978-952-2465-53-5

Liknande e-böcker