Logga in

Belt, Eero

Kuntosalikaruselli

Belt, Eero - Kuntosalikaruselli, e-bok

12,85€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-235-725-0

Reuman sairaala teki konkurssin vuonna 2010. Osa irtisanotuista lääkäreistä jäi eläkkeelle, osa hajaantui etupäässä Päijät-Hämeen ja Pirkanmaan alueen sairaaloihin.

Romaanin päähenkilö on eläköitynyt ja raitistunut Ilmari. Rajun elämänmuutoksen myötä hänen päiviinsä tuo sisältöä seurakuntatoiminta ja liikunta. Ilmari liittyy tamperelaisen kuntosaliyhteisön pieneen miesporukkaan. Sen ytimessä on entisiä Reumasäätiön ortopedeja, jotka hakeutuvat toistensa pariin muodostamaan turvallisia kuppikuntia.

Tapahtumat kulminoituvat Lapissa, jonne kuntosaliporukan jäsenet pestautuvat vaellusrippikoulun ohjaajiksi. Edessä on odottamattoman jännittäviä hetkiä, kun ohjaajat päätyvät ajamaan takaa kansainvälistä vakoilijaa. Myös romantiikkaa on ilmassa.

Kuntosalikaruselli on jatko-osa E. Antero Karjalaisen romaanille Päivä koirana. Kirjailijanimen taakse kätkeytyy Reuman sairaalan entinen johtava ylilääkäri.

Nyckelord: romaanit, mieskirjallisuus, elämänmuutokset, eläkkeelle siirtyminen, harjoittelu, kuntosalit, vaellus, uskonnollisuus, rippikoululeirit, 2010-luku, kaunokirjallisuus, Lappi, Tampere, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Mediapinta Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
122 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-235-725-0
Tryckt ISBN
978-952-235-724-3

Vi rekommenderar också