Logga in

Pietilä, Jyrki

Muistot kirjaan

Pietilä, Jyrki - Muistot kirjaan, e-bok

14,50€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 978-952-235-698-7

Suvun historian taltioiminen ei edellytä erityistaitoja tahi kursseilla käyntiä. Tässä oppaassa annetaan vinkkejä heillekin, jotka eivät koe olevansa niin sanottuja sukututkijoita.

Oppaan sisältö on kattava: kirjoittamisesta ja haastattelutekniikasta muisteluskirjan markkinointiin, kirjaprojektin organisoinnista kuvitusvaihtoehtoihin. Huomio kiinnitetään eritoten antologia-tyyppisiin teoksiin: tietyn kirjoittajajoukon yhteisiin muisteluskokoelmiin. Monipuolinen kirjallisuusluettelo tarjoaa vielä arvokkaita lukemisvinkkejä.

Lähtökohtaisesti opas on suunnattu sukuseuroille, sukuyhteisöille ja vastaaville. Soveltaen kirjan opit ovat myös hyödynnettävissä vaikkapa kyläseurojen, kotiseutu- tai kaupunginosayhdistysten, koulujen, taloyhtiöiden, yritysten, ammattiyhdistysten tai urheiluseurojen tarpeisiin.

Kirjoittaja, FT, YL Jyrki Pietilä Tampereelta, toimii viestintäkouluttajana ja vapaana kirjoittajana. Hänellä on vuosikausien kokemus sukuseuran puheenjohtamisesta, ja hän on vetänyt sukuseuransa muisteluskirja-projektin.

Författare
Utgivare
Mediapinta Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
74 sidor
Kategori
Personhistoria
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-952-235-698-7
Tryckt ISBN
978-952-235-082-4

Liknande e-böcker