Logga in

Ervi, Heikki

KaksosMaailmat

Ervi, Heikki - KaksosMaailmat, e-bok

14,50€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-235-643-7

Kaksi planeettaa kiertää samaa aurinkoa samalla etäisyydellä vastakkaisilla puolilla. Alfa-planeettaa asuttavat apinoista kehittyneet humbot. Beta-planeetan väestön puolestaan muodostavat dinosaurusten sukuiset dinkut. Humbot ovat saastuttaneet ja pilanneet oman planeettansa lähes asuinkelvottomaksi, kun taas rauhanomaiset dinkut elävät sopusoinnussa luonnon kanssa paratiisimaisella planeetallaan. Mutta kun humbot lähettävät avaruusaluksen kohti Betaa, on dinkkujen ryhdyttävä vastatoimiin pelastaakseen planeettansa.

Kaksosmaailmat on satiirinen ja humoristinen tieteisromaani kahdesta planeetasta, joissa älyllinen elämä on kehittynyt aivan eri tavalla. Se on tarina kahden kulttuurin törmäyksestä, joka ei ehkä olekaan niin tuhoisa kuin mitä voisi luulla. Se on myös ajatuksia herättävä kannanotto oman planeettamme ongelmiin, jotka vaativat tulla korjatuksi nyt ja tulevaisuudessa.

Nyckelord: romaanit, tieteiskirjallisuus, allegoriat, satiiri, yhteiskunta, ympäristöongelmat, ekokatastrofit, uhkakuvat, avaruuslennot, humbot, dinkut, vaihtoehtoiset todellisuudet, planeetat, kaunokirjallisuus, Alfa, Beta, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Mediapinta Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
226 sidor
Kategorier
Humor
 
Science fiction
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-235-643-7
Tryckt ISBN
978-952-235-391-7

Vi rekommenderar också