Logga in

Jukka, Niskanen

Koeasema Jena

Jukka, Niskanen - Koeasema Jena, e-bok

17,55€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-771-9

Jake Klein suostuu vanhan ystävänsä pyyntöön lähteä Lappiin. Luvassa on mukava retki vanhalle koeasemalle, rauhallisia päiviä lumierämaassa luontoa ja kylmäolosuhteita tutkien. Kunnes muutama päivä myöhemmin tapahtuu se, mitä kukaan ei halua edes ajatella.

Retkikunta on hyisessä erämaassa ilman yhteyttä ulkomaailmaan. Tämän ei pitäisi olla nyky-yhteiskunnassa mahdollista. Eikä senkään, että yksi toisensa jälkeen retkikunnan jäsenet katoavat lumierämaan yöhön palaamatta takaisin.

Lumen ja pakkasen saartama retkikunta epäilee, että läheisen itärajan takana tapahtuu sotilaallisten voimien siirtoja. Mutta miksi?

Jake Klein huomaa, että matka takaisin sivistyksen pariin on todella pitkä. Jokaisesta metristä pitää selviytyä, muuten tuon jäisen maan luonto korjaa armotta omansa.

Jake Klein -sarjan luoja Jukka Niskanen on kirjoittajana pitkän linjan ammattilainen. Hänen esikoisteoksensa Yölisko oli Helsingin Sanomien esikoiskirjakilpailun finaalissa vuonna 2000.

Aiemmin Jake Klein -sarjassa ovat ilmestyneet romaanit Pahan kädenjälki, Sapelikissa, Vihan kääntöpiiri, Käärmeen kehto, Pimeän reuna, Tapaus Bouchra ja Lumikettu. Koeasema Jena jatkaa ansiokkaasti Jake Kleinin, itsepintaisen ja kovapäisen rikostutkijan tarinaa.

Nyckelord: dekkari, retket, katoaminen, tutkimusretkikunnat, erämaat, tutkimusasemat, Jena, Lappi, Suomi, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2016
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly
Sidantal
259 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-771-9
Tryckt ISBN
978-952-202-747-4

Vi rekommenderar också