Logga in

Pietikäinen, Markku

Ystäväni Rosa

Pietikäinen, Markku - Ystäväni Rosa, e-bok

17,55€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-590-6

Se äijä on tyypillinen sadisti, joka etsii ympäristöstään heikompia yksilöitä ja iskee niiden kimppuun. Sinä olet yksi sen uhreista. Kun olet sellaisen riiviön pihteihin joutunut, irti pääset vain yhdellä keinolla: sinun on lyötävä sitä näpeille niin että rutisee.

Lindan asiat ovat menneet niin tiukkaan umpisolmuun, että hänen on pakko kirjoittaa niistä vanhalle ystävälleen Rosalle. Hiukan yllättäen tämä vastaa kesken kovien kiireidensä. Rosan rempseät sanat rohkaisevat Lindaa ja saavat hänet heti paremmalle tuulelle.

Eräänä päivänä Rosa ilmestyy Lindan ovelle, kävelee muitta mutkitta olohuoneeseen ja istahtaa rennosti sohvan nurkkaan. Tupakkaa sytytellessään hän käskee Lindaa selostamaan perin pohjin, mikä tämän elämässä oikein on vinossa.

Linda kertoo välikohtauksesta, joka on nostanut taas ajankohtaiseksi vuosien takaisen tragedian. Hän kertoo myös sisarestaan, joka on katkaissut välinsä Lindaan ja työtoveristaan, joka piinaa häntä työpaikalla. Vuodatuksen kuunneltuaan Rosa vakuuttaa, ettei poistuisi kaupungista ennen kuin olisi hoitanut Lindan asiat järjestykseen. Lopullisesti, hän jatkaa painokkaasti.

Kun Linda myöhemmin ymmärtää, mitä Rosa sanoillaan tarkoitti, on järkytys suunnaton.

Markku Pietikäinen (s. 1948) on lähtöisin Kiuruvedeltä. Ystäväni Rosa on hänen kuudes kirjansa. Tekniikan tohtori Pietikäinen on tehnyt pitkän uran VTT:n erikoistutkijana Oulussa. Nykyään hän asuu Helsingissä.

Nyckelord: romaanit, psykologinen jännityskirjallisuus, mielenterveysongelmat, sivullisuus, syrjäytyminen, naiset, ihmissuhteet, ongelmat, nimettömät kirjeet, kosto, murha, sivupersoonat, kirjastovirkailijat, mielikuvitusystävät, kaupungit, kaunokirjallisuus, Helsinki, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly
Sidantal
199 sidor
Kategorier
Spänning
 
Brott
 
Psykologisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-590-6
Tryckt ISBN
978-952-202-564-7

Vi rekommenderar också