Logga in

Lehtiö, Jaana

Taika Valo ja Pelukylän pokaali

Lehtiö, Jaana - Taika Valo ja Pelukylän pokaali, e-bok

14,65€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-583-8

Taika Valo ja Pelukylän pokaali on kirjoittajakaksikko Jaana Lehtiön ja Helena Miettisen ensimmäinen noin 8–12-vuotiaille lapsille suunnattu kirja. Taika Valo aloittaa uuden hyväntuulisen seikkailusarjan, jossa lapset selvittävät fantasian avulla haasteita. Lehtiö ja Miettinen ovat julkaisseet aiemmin tahoillaan proosaa aikuisille.

Voiko mikään olla kamalampaa kuin joutua sanomaan hyvästit parhaalle ystävälle ja futisjoukkueelle ja muuttaa niin pieneen kylään, ettei sitä ole merkitty edes karttaan. Niin ajattelee Taika, mutta perheen asettuminen suvun vanhaan taloon yllättää. Hänelle selviää, että uutta kotia nimitellään Varastaloksi.

Mitä se tarkoittaa? Ja miksi ihmeessä täti matkustelee koko ajan ympäri maailmaa?

Taika tutustuu salaperäiseen Saanaan ja hänen luikertelevaan lemmikkiinsä. He toteavat nopeasti, ettei kaikilla Pelukylän asukkailla ole puhtaat jauhot – tai pikemminkään kinkut – pussissa.

Mitä tapahtui Pelukylän Pelurien palkintopokaalille sata vuotta sitten?

Taikan ja Saanan on ratkottava monta pulmaa ja selviydyttävä pelottavistakin tilanteista, ennen kuin he saavat selville, kuka aikoinaan oli kaiken takana. Mutta miten oikaista menneisyydessä tapahtunut vääryys?

Nyckelord: romaanit, lastenkirjallisuus, seikkailukirjallisuus, jatkokertomukset, tytöt, muutto, maaseutu, salaisuudet, menneisyys, kylät, kaunokirjallisuus, Pelukylä, sarjakertomukset, ystävyys, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
 
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Taika Valo
Sidantal
138 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-583-8
Tryckt ISBN
978-952-202-557-9

Vi rekommenderar också