Logga in

Heta, Salmi

Välkyt veet ja kellarin jengi

Heta, Salmi - Välkyt veet ja kellarin jengi, e-bok

14,20€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-530-2

Kellarin jengi on kolmas Vilin, Väinön ja Valtterin seikkailuista kertova lasten jännityskirja. Välkyt Veet -sarja on suunnattu ala-asteikäisille lukijoille ja innostaa erityisesti poikia kirjojen vauhdikkaaseen maailmaan.

Valtterin jalkapalloturnaus vie tällä kertaa uteliaan poikakolmikon, Vilin, Väinön ja Valtterin, Imatralle.

Viikonlopun kestävän turnauksen aikana hotellin uumenista alkaa paljastua epäilyttäviä asioita. Nahkatakkinen mies katoaa kerta toisensa jälkeen kellarikerroksiin, eikä poikaporukka malta olla seuraamatta perässä. Mitä kellarista löytyy ja kuka poikia jahtaa, selviää samaan aikaan kun turnauksen ottelut etenevät dramaattiseen finaalikamppailuun.

Kylmät väreet hulmahtavat läpi poikien ja ihot nousevat kananlihalle.
– Mistä se voi tietää, Valtteri kuiskaa.
– Tääl täytyy olla kamera, Väinö katselee ympärilleen. – Ja nyt se tietää kyllä ketkä täällä kävi.

Kellarin jengi on kolmas Vilin, Väinön ja Valtterin seikkailuista kertova lasten jännityskirja. Välkyt Veet -sarja on suunnattu ala-asteikäisille lukijoille ja innostaa erityisesti poikia kirjojen vauhdikkaaseen maailmaan.

Aiemmin ilmestyneet osat Konnan peli ja Merkitty mies sijoittuvat Porvoon idyllisiin maisemiin.

Heta Salmi on porvoolainen kirjailija, joka pohjaa kirjansa omiin kokemuksiinsa kahden energisen pojan äitinä. Itsekin lukihäiriöstä kärsineenä hän tietää miten tärkeää puhutteleva ja vauhdikas tarina on lasten lukumotivaation kannalta.

Arvioita Välkyt veet -kirjoista:

”Heta Salmen kirjat ovat jatkuvasti lainassa koulumme kirjastosta. Oppilaita kiehtoo itse vauhdikas tarina sekä kirjailijan tapa kirjoittaa uskottavasti nuorten elämästä. Erityisen iloinen ollut siitä, että Heta Salmen kirjat ovat saaneet monta poikaoppilastamme innostumaan lukemisesta.”
– Helinä Perttu, Kartanon koulun rehtori, Järvenpää –

Nyckelord: poikakirjat, turnaukset, jalkapallo, salaisuudet, kellarit, ystävyys, pojat, veljet, hotellit, sähkökirjat, romaanit, lastenkirjallisuus, seikkailukirjallisuus, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, Imatra

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
82 sidor
Kategorier
Prosa, noveller
 
Idrott
 
Aktion & äventyr
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-530-2
Tryckt ISBN
978-952-202-509-8

Vi rekommenderar också