Logga in

Jari, Peltola

Kuolleen miehen asento

Jari, Peltola - Kuolleen miehen asento, e-bok

17,55€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-520-3

Loppiaisaatto kylpylähotelli Kelokorvessa päättyy venäläisturisteille tarkoitettuun ilotulitukseen. Kun viimeinen raketti on ammuttu, yksinäinen huuto rikkoo talvi-illan hiljaisuuden.

Vanhempi rikoskonstaapeli Taina Laaksonen katselee kateellisena Jääveden poliisitalon putkasta aamuisin poistuvia ihmisiä, koska näiden ei ole pakko palata takaisin. Taina miettii jälleen kerran alanvaihtoa, kun hän saa esimieheltään uuden tehtävän, joka muuttaa hänen elämänsä.

Pian Taina on mukana rikostutkinnassa, jonka ratkaisun avaimia näyttävät olevan nelivuotias tyttö, mustavalkoinen valokuva venäläismiehestä sekä internetin keskustelupalstan nimimerkki. Jutun edetessä Taina huomaa olevansa yhä useammin tilanteissa, joissa myös hänellä itsellään on enemmän salattavaa kuin kerrottavaa. Lopulta Tainasta tuntuu, että hänen työnsä on kuin hänen koko elämänsä: ratkaisevat vihjeet ovat liian hankalia, jotta hän huomaisi ne ajoissa. Vai onko kaikessa sittenkin kyse vain sattumasta?

Kuolleen miehen asento on Jari Peltolan esikoisjännitysromaani, jonka pääteemoja ovat venäläisten kasvava määrä Suomessa sekä internetin rooli ihmissuhteissa. Myös politiikan ja verkostoyhteiskunnan tutkijana Jyväskylän yliopistossa työskennellyt Peltola on aiemmin käsikirjoittanut mm. Venla-palkittua Itse Valtiaat -animaatiosarjaa.

Nyckelord: romaanit, jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, rikokset, kylpylähotellit, ihmissuhteet, Internet, sosiaalinen media, nimimerkit, keskustelupalstat, uhrit, lapset, matkailijat, venäläiset, konstaapelit, rikospoliisi, kaunokirjallisuus, Kelokorpi, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly 97
Sidantal
269 sidor
Kategorier
Brott
 
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-520-3
Tryckt ISBN
978-952-202-499-2

Vi rekommenderar också