Logga in

Erkki, Koivula

Suopunkimurha

Erkki, Koivula - Suopunkimurha, e-bok

17,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-512-8

Kirpeänä pakkasyönä Sodankylän Askasta löytyy kuollut mies, joka on sidottu hihnoilla poron perään. Uhri on tunnettu kovien juttujen journalistina. Hän on astunut usein liian isoille varpaille. Petsamon verikoirasta tuttu KRP:n rikosylikomisario Kari Kairijoki lähtee tutkimaan mystistä kuolemaa Lapin jylhiin maisemiin, joissa solisevat arktisen elämän hyytävät pohjavirrat.

Onko kylmäverisen murhan takana vain joukko Sompion lakia noudattavia pororosvoja vai kaunis nainen Hotelli Luoston tanssiparketilta? Ennen kuin murhatutkija pääsee linjojen taakse, Kairijoki joutuu selvittämään myös Rovaniemen Palloseuran sopupelisotkua ja Suomen armeijan salaista peiteoperaatiota. Kuka todella löysi Inarin ohjuksen 25 vuotta sitten?

Erkki Koivulan uusi trilleri Suopunkimurha on ankkuroitu jämäkästi tositapahtumiin.

Erkki Koivula on syntynyt Rovaniemellä 1943. Elämän varsitieltä löytyy metsurin, rajavartijan, yövartijan, turkistyöntekijän, työvoimaneuvojan ja toimittajan työuria. Hän valmistui sosionomiksi Tampereen yliopistosta 1980-luvun alussa ja on kiinnostunut sotahistoriasta, eri maiden tiedustelupalvelujen toiminnasta, urheilusta sekä luonnosta.

Koivulan esikoisteos Petsamon verikoirat ilmestyi 2006 (Myllylahti).

Nyckelord: romaanit, jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, murha, tutkimus, kosto, vilppi, jalkapallo, peitetoiminta, asevoimat, 1980-luku, vakoilu, poliisit, rikospoliisi, kaunokirjallisuus, Rovaniemi, Lappi, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly 94
Sidantal
187 sidor
Kategorier
Spänning
 
Brott
 
Idrott
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-512-8
Tryckt ISBN
978-952-202-490-9

Vi rekommenderar också