Logga in

Tero, Somppi

Leijonan varjo

Tero, Somppi - Leijonan varjo, e-bok

17,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-487-9

Katujen varsilla liehuvat Suomi-puolueen liput. Nuoriso-osastot partioivat kaduilla. Isänmaallisen poliisin ilmiantajia on kaikkialla ja toisinajattelijoita katoaa järjestelmän syövereihin. Kaisaniemen puistosta löytyy nuoren naisen ruumis. Jutun saa tutkittavakseen äärioikeistolaiseen diktatuuriin kyllästynyt rikosylikonstaapeli Pekka Gerber. Murhatutkimukset vievät hänet törmäyskurssille virallisen totuuden kanssa ja osaksi hengenvaarallista salaliittoa.

Tero Somppi työskentelee turvallisuustehtävissä puolustusvoimissa. Hänen realistisiksi kiitellyissä kirjoissaan Helsinki on kokenut monenlaista; Santahaminassa on ollut amerikkalaisia Nato-joukkoja, terroristit ovat kaapanneet Areenan ja kaupungissa on jahdattu venäläistä ammattitappajaa. Viimeisessä linjassa koko kaupunki eristettiin bioterrori-iskun näyttämönä. Uutuuskirjassaan Somppi vie lukijan tutustumaan tulevaisuuden Helsinkiin. Maailmanlaajuinen talouskriisi, ja hallituksen kyvyttömyys sen hoitamisessa, ovat avanneet ovet vaarallisille voimille. Valtaan astunut äärioikeistolainen diktatuuri pitää koko maata tiukassa otteessaan. Tekijän kahdeksannen jännitysromaanin maailma on kiehtovan erilainen, mutta pelottavan todentuntuinen.

Nyckelord: jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, tieteiskirjallisuus, kaunokirjallisuus, romaanit, dystopiat, diktatuuri, isänmaallisuus, fanaatikot, valvonta, kansalaiset, murha, toisinajattelijat, ilmiantajat, puoluejohtajat, ääriliikkeet, oikeistolaisuus, puolueet, Suomi-puolue, Helsinki, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly
Sidantal
276 sidor
Kategorier
Spänning
 
Science fiction
 
Brott
 
Dystopisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-487-9
Tryckt ISBN
978-952-202-462-6

Vi rekommenderar också