Logga in

Lehtiö, Jaana

Joka viisautta rakastaa

Lehtiö, Jaana - Joka viisautta rakastaa, e-bok

17,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-484-8

Joka viisautta rakastaa on porvoolaisen Jaana Lehtiön raikkaan humoristinen, jännitystä ja juonenkäänteitä pullollaan oleva esikoisjännitysromaani.

Keskuspuiston roskiksesta löytyy karvattoman miehen alaston ruumis. Murha on lähtölaukaus pienen kaupungin räjähdysmäisesti kasvavalle rikostilastolle, mutta komisario Juha Muhonen alaisineen ei löydä rikoksia yhdistävää punaista lankaa. Onko se noituus, Viron mafia vai herttainen eläkeläisrouva Hilkka Alitupa?

Muhosen tutkiessa rikoksia tahollaan ja tuskaillessa pullanhimonsa ja nuoruuden rakkautensa pauloissa, kiinnostuu Hilkka Alitupa ystävättärensä naapurista. Keitä ovat rintamamiestalon salaperäiset vieraat? Pian Alitupa huomaa olevansa itse rikoksissa mukana, mutta syyllisenä vai uhrina, sitä hän ei tiedä itsekään.

Jossain kaupungin kaduilla kulkee henkilö, joka haluaa Hilkan lasilintujen katsovan ikkunasta ulos, kohti murhaajaa.

Jaana Lehtiö on turkulaissyntyinen, vuonna 1987 porvoolaistunut opettaja. Kepeästä kirjoitusotteestaan huolimatta kirjoittaja ei kaihda elämän kipupisteiden käsittelyä. Sympaattinen komisario Muhonen astui julkisuuteen ensimmäisen kerran Kouvolan dekkarinovelliantologiassa vuonna 2010.

Nyckelord: jännityskirjallisuus, poliisikirjallisuus, rikoskirjallisuus, esikoisteokset, murha, kiristys, traumat, seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsuus, yhteisöt, pikkukaupungit, romaanit, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly
Sidantal
260 sidor
Kategorier
Brott
 
Naturvetenskaper
 
Psykologisk
 
Spänning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-484-8
Tryckt ISBN
978-952-202-459-6

Vi rekommenderar också