Logga in

Johanna, Tuomola

Kadonneiden rahojen arvoitus

Johanna, Tuomola - Kadonneiden rahojen arvoitus, e-bok

8,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-428-2

Kivalan koulussa on syksystä lähtien kerätty rahaa kouluretkeä varten. Oppilaat odottavat retkeä malttamattomina. Kun retkipäivää alkaa vihdoin häämöttää, kerätyt rahat katoavat.

Nyt tarvitaan Kivalan etsiviä, Matti ja Lumi päättävät. Kadonneet rahat on löydettävä. Matti ja Lumi alkavat tutkia, kuka voisi olla rahojen katoamiseen syyllinen. Kolme henkilöä ehtii nousta pääepäillyiksi, ennen kuin Matti ja Lumi kohtaavat ongelman.

Ratkaisuksi he keksivät pyytää kolmannen jäsenen liittymään Kivalan etsiviin. Sampsa on luokan perällä istuva hiljainen poika, jolla ei ole yhtään ystävää. Hän on erilainen kuin koulutoverit, sillä häntä kiinnostaa matikka, fysiikka ja tähtitiede. Tämä tekee hänestä erilaisen, muttei omituista. Auttavatko Sampsan erityistaidot Kivalan etsiviä ratkomaan kadonneiden rahojen arvoituksen?

Kadonneiden rahojen arvoitus on toinen osa Kivalan etsivät -sarjaa. Johanna Tuomolalta on aiemmin ilmestynyt neljä aikuisten dekkaria sekä useita hevosmaailmaan sijoittuvia nuorten kirjoja. Kirjan kuvituksesta vastaa mm. Finlandia junior -ehdokkaan kuvittanut Satu Kontinen.

Nyckelord: lastenkirjallisuus, seikkailukirjallisuus, rahankeräys, koululaiset, katoaminen, raha, luokkaretket, erilaisuus, koulutoverit, helppolukuiset kirjat, salapoliisit, lapset, kaunokirjallisuus, Kivala, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Kivalan etsivät
Sidantal
30 sidor
Kategori
Aktion & äventyr
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-428-2
Tryckt ISBN
978-952-202-414-5

Vi rekommenderar också